Elektrostatik Baca Uygulamaları

Elektrostatik Baca Uygulamaları, baca kurulumunun yapılamıyacağı alanlara, yemek kokuları ve dumanı, toz, zararlı maddeleri etkili bir şekilde yok etmek amacı ile kullanılmaktadır.

Baca ve Filtre Sistemi Modelleri

Elektrostatik Baca Uygulamaları, alandaki duman, buhar ve yemek kokuları, kokuyu azaltma vb gidermek amacı ile kullanılmaktadır. Elektrostatik Baca Uygulamaları, Elektrostatik baca filtresi, Multisiklon filtreler, Torbalı filtre ve Islak filtre olarak çeşitlendirilir.

Filtre Sistemleri

Filtre sistemleri, hava veya sıvıların içinde bulunan kirleticilerin, atıkların ve zararlı maddelerin temizlenmesine yarayan sistemlerdir. Filtre sistemleri, hava kalitesini iyileştirir ve sıvıların kalitesini artırır. Filtre sistemleri, farklı amaçlar için kullanılabilir ve farklı çeşitleri bulunmaktadır. Örneğin, evlerde ve işyerlerinde kullanılan havalandırma sistemlerinde bulunan hava filtreleri, havayı temizler ve hava kalitesini iyileştirir. Ayrıca, su filtreleri de kullanılabilir ve suyun içinde bulunan kirleticilerin temizlenmesine yardımcı olur. Filtre sistemleri, hava ve sıvıların kalitesini iyileştirir ve bu sayede insan sağlığını korur. Doğalgaz Tesisatı hizmetimizden yararlanmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Elektrostatik Baca Uygulamaları Avantajları

Elektrostatik Baca Uygulamaları, Elektrostatik filtre aracılığı ile kokuyu azaltma, dumanı ve yağ buharını yok etme amacı ile kullanılmaktadır. Elektrostatik filtre sayesinde temizlenen havanın sıcaklığın arttması nedeni ile ısı geri kazanım konusunda verimli olmaktadır. Yanı sıra Elektrostatik filtre kullanımında sonrasında gelen kanalların kirlenmesini önlediği için yangın riskinide en aza indirir. 

Elektrostatik Baca
Nerelerde Kullanılır?

Projelerimiz

Çözüm Ortaklarımız

Sık Sorulan Sorular

Elektrostatik Baca Filtresi Nasıl Çalışır
Elektrostatik Baca Filtresi, zıt kutupların birbirini çekmesi sonucu mantığında çalışmaktadır. Yemek kokusu, toz, koku, yağ, zararlı kokular gibi kirletici parçaçıklar belli alanlardan geçerek levhalarda toplanır. Elektrostatik Baca Filtresi yıkanabilir olma özelliği ile uzun ömürlü kullanılmaktadır.
Neden Elektrostatik Baca Filtresi Kullanmalısınız?
  • Yüksek verimlilik sağlar
  • Çok geçişli konfigürasyon
  • Bakım gerektirmez
  • Yıkanabilir özelliği ile uzun ömürlüdür
  • Sessiz çalışır
  • Tak – Çalıştır
  • Düşük Enerji kullanımı
Elektrostatik Baca Uygulamaları Fiyatları
Elektrostatik Baca Uygulamaları, müşterinin ihtiyaç ve istek doğrultusuna göre farklılık göstermektedir.
Karbon Filtre
Karbon filtreler, hava ve sıvıların içinde bulunan kirleticilerin, atıkların ve zararlı maddelerin temizlenmesine yarayan filtrelerdir. Karbon filtreler, karbon adı verilen bir maddeden yapılır ve bu madde kirleticileri ve zararlı maddeleri emerek temizler. Karbon filtreler, hava ve su filtreleri gibi farklı çeşitleri bulunmaktadır. Karbon hava filtreleri, hava kalitesini iyileştirir ve evlerde ve işyerlerinde kullanılabilir. Karbon su filtreleri ise, suyun içinde bulunan kirleticileri temizler ve suyun kalitesini artırır. Karbon filtreler, hava ve sıvıların kalitesini iyileştirir ve bu sayede insan sağlığını korur.
Isıtma – Soğutma sistemleri veya diğer mühendislik çözümlerimiz için uzman ekibimizden teklif alın.