Yerden Isıtma Sistemleri

Isıtma sistemleri evlerimizde veya işyerlerimizde mevsimlerin soğuk olduğu zamanlarda ısıyı arttırmak için kullanılır. İşyerlerinde ve evlerde kullanılan ısıtma sistemleri, ısıyı elektrik, gaz, petrol veya doğal gaz gibi farklı enerji kaynakları kullanarak üretir. Erdil Mekanik olarak, yerden ısıtma sistemleri yaşam ve çalışma alanınıza konforlu hale getiriyoruz. Yerden ısıtma sistemleri, Elektrikli ve sulu yerden ısıtma sistemleri olarak ikiye ayrılmaktadır. Yerden ısıtma sistemlerimiz ile yaşam ve çalışma alanlarınızda ısı tasarrufu yaparak maliyeti azaltabilirsiniz. Konforlu yaşam ve çalışma alanlarımız için bizimle iletişime geçin.

Isıtma Sistemi Tipleri

Isıtma sistemlerinde yaşam ve çalışma alanını istenilen sıçaklığın alınabilmesi için kurulan ısı sistemidir. Isıtma sistemi çeşitlerinde, radyant ısıtma, ısı pompası, jeotermal, merkezi ısıtma, yerden ısıtma, radyatör tesisatı, fancoil tesisatı, kazan dairesi ısı merkezleri, kaskat sistemler, bireysel ısıtma, fancoil ısıtma, havuz ısıtma, sauna ve hamam ısıtma olarak çeşitlendirilir. Isıtma sistemlerinde, herhangi bir ısıtma sistemleri tipleri ihtiyaca uygun seçilmelidir. Isıtma sistemleri ile ev ve işyerlerinde mevsimler arasında sıcaklık dengesini sağlamak için kullanılır. Isıtma sistemlerinde ısıtma sistemlerinde sıcak tutulmak amacı ile kullanılan bir sistemdir. Soğutma Sistemleri hizmetimizden yararlanmak isterseniz bizimle iletişime geçin.

Isıtma Sistemleri Avantajları

Isıtma sistemleri, hem maddi hem ısınma alanından tasarruf edilmesini sağlar. Yüksek katlı binalarda, merkezi ısıtma sistemi ile tüm daireler ısı ihtiyacı karşılanabilir. Ayrıyeten ısı pay cihazı kullanılarak herkes kullandığı kadar ödeme sonuçları çıkar. Bu durum merkezi ısıtma sistemini daha avantajlı hale getirir. Termostatik vanalar ile herkes istenilen ısıya kolaylıkla erişebilir. Sizde uzman ekibimiz ile iletişime geçerek uygun fiyatlar ile teklif alabilirsiniz.

Isıtma Sistemleri
Nerelerde Kullanılır?

Projelerimiz

Çözüm Ortaklarımız

Sık Sorulan Sorular

Evlerde Merkezi Isıtma Sistemi Nedir?
Merkezi ısıtma sistemi, tek bir noktadan tüm dairelere ısı verilebilen ısı türüdür.
Alternatif Ev Isıtma Sistemleri Nelerdir?
  • Kalorifer
  • Elektrikli
  • Duvardan veya zeminden
  • Güneş Enerjisi
  • Şömine
Yerden Isıtma Fiyatları
Yerden ısıtma fiyatları, net bir fiyat verilemez, ısıtma sistemi yapılıcak alanın büyüklüğüne yani metrekaresine ve ısıtma sistemi çeşidine göre fiyatta farklılık göstermektedir.
Evimi Isıtmak İçin Hangi Yakıt Tiplerini Kullanabilirim?
  • Doğalgaz
  • LPG
  • D Tipi Yağ
  • Katı Madeni Yakıt
  • Biyokütle
  • Elektrik
Yerden Isıtma Nedir?
Yerden ısıtma, iletim ve konveksiyon yardımı ile yaşam ve çalışma alanının ısı ve iklim kontrolünü sağlayan ısıtma sistemidir.
Yerden Isıtma Sistemlerinde Düzenli Bakım Nasıl Yapılır?
Diğer sistemlerde olduğu gibi, yerden ısıtma sistemindede belirli süre aralıkları ile bakım yapılması gerekir. Odalar içerisindeki sistem kurulumu esnasında yerleştirilen boruların tek tek temizlenmesi gerekmektedir.
Yerden Isıtma Sistemlerinin Çeşitleri
Yerden ısıtma çeşitleri, elektrikli yerden ısıtma ve sulu yerden ısıtma olarak ikiye ayrılır.
Isıtma – Soğutma sistemleri veya diğer mühendislik çözümlerimiz için uzman ekibimizden teklif alın.